Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Sales and Billing Department

For presales or payment questions.

 Technical Department

for technical problems or concers that can happen

 Abuse Department

for any kind of complaints.